Werkplaats

Verantwoord, veilig en uitgekiend onderhoud
Het onderhouden van een auto begint bij ons bij het contact met de klant. In een kort gesprek met u bepalen we samen wat er aan de auto moet gebeuren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Daar zijn we graag duidelijk in. En wanneer er wèl een verassing opduikt, bellen we eerst met u. Op basis van vele jaren ervaring weten we over het algemeen heel goed in te schatten wat een klant wenst en wat er met een auto aan de hand is. Maar vooral: wat verantwoord, veilig en uitgekiend onderhoud is.
Én hoe je met mensen kunt omgaan…

Alle merken auto’s
We doen onderhoud aan alle merken auto’s. Dat is onze specialiteit. Geen dag is bij ons bedrijf hetzelfde. We repareren auto’s: van splinternieuw tot klassiek of gewoon oud (maar nog wèl goed). Wij doen u geen voorstel om de auto in te ruilen voor een andere. Daar hebben we geen belang bij, want we verkopen geen auto’s. Wanneer het ècht nodig is, zijn we wel bereid om u een advies te geven bij de aankoop van een andere.

We kunnen de toekomst van uw auto een beetje voorspellen
Onze klanten zijn gehecht aan hun auto. Door goed en uitgekiend onderhoud is het vaak mogelijk om uw dierbare auto langer op de weg te houden dan u denkt. En vaak is dat goedkoper en prettiger dan inruilen. Bovendien sparen we zo met elkaar het milieu een beetje. We zijn graag bereid om dat eens samen met u te berekenen.

Uitlezen boordmeter Autoservice Hilco KramerHet onderhoud aan uw auto houden we bij in onze computer. Zodoende weten we wat er aan gebeurd is én kunnen we voorspellen wat er mogelijk in de toekomst aan moet gebeuren. Voor het stellen van de diagnose beschikken we over geavanceerde meetapparatuur. Daarmee kunnen we de boordcomputer van vrijwel elke auto uitlezen.

 

U kunt bij ons terecht voor:
– APK-keuring
– Accu’s
– Banden
– Uitlaten
– Schokbrekers
– Trekhaken
– Onderhoud alle merken auto’s

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *