Aanbiedingen

Olieverversen 

 

 

 

 

Aanbiedingen:

Kleine Beurt vanaf € 75,-

Bij een kleine beurt controleren wij alle vitale functies zoals banden, uitlaat, verlichting, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig. Vloeistoffen worden bijgevuld en we verversen de olie en indien nodig vervangen wij het oliefilter. Bovendien kijken we naar de ruitenwissers en controleren of de distributieriem en/of aandrijf-riemen aan vervanging toe zijn. Je kunt een kleine beurt ook combineren met een APK Keuring.

Grote Beurt vanaf € 225,-

Bij een grote beurt wordt je auto gecontroleerd op alle essentiële onderhoudspunten. Wij vervangen bij de grote beurt de filters en bougies (benzine) en vullen de vloeistoffen bij. Uiteraard verversen we de olie. Bij een grote beurt kijken we ook of de distributieriem vervangen moet worden. Goed en regelmatig onderhoud aan je auto is namelijk cruciaal. Hiermee voorkom je onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment. Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen dit gebeurt altijd in overleg met de klant. een grote beurt combineren met een APK keuring is de APK gratis !!

Bij alle beurten wordt indien nodig het service inspectielampje gereset

 

Disclaimer: Ondanks dat deze website met veel zorg is gemaakt, kan het toch voorkomen dat er fouten op staan. Voor eventuele consequenties uit deze fouten kan Hilco Kramer  niet ter verantwoording worden geroepen. Voor informatie op websites van derden waarheen deze website verwijst, geldt dat Hilco Kramer niet aansprakelijk is voor de inhoud, noch voor schade voortvloeiend uit het gebruik daarvan.